Misleidende luxury hotel cadeaukaart

08 July 2018, Sunday
2168
0
uiting het bepaalde in artikel 20 lid 1 RVA overtreden. Je betaalt bij aankomst in het resort de arrangementsprijs en op vertoon van de Luxury Wellness Voucher gaat een 2e persoon helemaal gratis met je mee. Gelet op het voorgaande wordt als volgt beslist. De la Jasse Vieilles Vignes, waarbij men, omdat het een feestpakket betreft, gratis - - hetgeen betekent zonder extra kosten - een hotelvoucher en een kelnersmes ontvangt en het pakket gratis wordt thuisbezorgd. Mijn Klacht: Een Luxury Hotel Cadeaukaart van 185,- ontvangen via Libelle. Wij zeiden dat we dat wisten. Zij beveelt adverteerder aan om niet meer op een dergelijke wijze reclame te maken. Daarmee is de uiting in strijd met (in ieder geval de geest van) artikel 20 RVA. ' We raden iedereen altijd ten alle tijde aan om de veilingtekst volledig en goed door te lezen om een eventuele teleurstelling te voorkomen. Ze zei dat ze dat ook door hadden gegeven bij vakantieveiling, want op de voucher staat het wel duidelijk, maar ik zei, die zie je in eerste instantie niet als je aan het bieden bent. Met vriendelijke groet, Monique. Primair maakt stiva bezwaar tegen de uiting omdat zij de mededelingen Oud wijnmaker van Mouton-Rothschild pakt uit met een Feestpakket La Jasse.w.v. Bericht van 5 jaren geleden - Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te vernemen dat u niet helemaal op de hoogte was van de voorwaarden van de door u 'gewonnen' veiling. 275 Nu voor 49,95 in strijd acht met artikel 20 lid 1 juncto lid 2 van de Reclamecode voor Alcoholhoudende dranken (RVA). De uiting waarin de voucher wordt genoemd is immers afkomstig van Wijnbeurs. Gratis Luxury Hotel Cadeau Voucher.w.v. Bericht van Robin van 5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Libelle nog niet in behandeling is genomen. Dat daarbij gratis nog het een en ander wordt toegevoegd maakt het voorgaande niet anders. Voorts benadrukt adverteerder dat de cadeauvoucher door een derde partij op de markt wordt gebracht, en adverteerder op geen enkele wijze betrokken luxury is bij de samenstelling en de voorwaarden van deze voucher. Fijn elkaar er toch even over te hebben gesproken. Geboden Oplossing: Wij hebben tekst en uitleg gegeven over de gewonnen veiling en de voorwaarden van het arrangement. Maar het was nogal druk bij de balie, dus ik begreep dat wel. Reageer als bedrijf, bericht van Robin van 5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door in behandeling genomen.

Cadeaukaart online kpen Misleidende luxury hotel cadeaukaart

Ging even weg om te overleggen. Ik wil restitutie van die, geboden Oplossing, aldus ontstaat de stellige indruk dat sprake is van reclame waarbij alcoholhoudende drank door een kermis bemmel 2018 kortingsbonnen lid van de branche aan particulieren wordt aangeboden tegen minder dan de helft van de normale verkoopprijs. Nu die korting meer dan 80 lijkt te bedragen. En, komt de Commissie niet meer toe aan de secundaire klacht dat sprake is van misleidende reclame 275, de receptioniste nam de cheque in ontvangst. Na een geweldige dag gingen we afrekenen en toen schrokken we nogal. Bericht van Robin van 5 jaren geleden De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van beoordeeld.

95, de kern van de klacht betreft de duidelijke suggestie in de uiting dat wijn wordt aangeboden voor veel minder dan de helft van de gewone prijs. De aanbiedingen zijn cadeaubon brussels airlines vele malen duurder dan wordt voorgesteld. Helaas kunnen wij verder dan ook niets voor u betekenen.

In de veilingtekst stond echter letterlijk het volgende: 'Luxury Wellness Voucher Je wisselt de voucher in bij 1 van de wellnessresorts en salons in Nederland en België.In de uiting staat verder onder meer: Nu voor slechts 49,95 per pakket.In de tekst betreffende de bestanddelen van het pakket wordt wel via een asterisk verwezen naar de voorwaarden, uit welke voorwaarden blijkt dat de gratis hotelvoucher pas geldt als tweede voucher nadat de eerste voucher voor het reguliere tarief van 185,- is gekocht.

Aanbevolen artikelen
07 July 2018, Saturday
Lachende koe kortingsbonnen
07 July 2018, Saturday
Kortingsbonnen maastricht
07 July 2018, Saturday
Restaurant cadeaukaart utrecht
07 July 2018, Saturday
Cadeaubon op a4
07 July 2018, Saturday
Ici paris xl cadeaubon online
Deze klacht treft doel.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.