Kpn ikea cadeaukaart

06 July 2018, Friday
734
0
je hebt een nieuwere versie van Adobe Flash Player nodig om deze pagina te kunnen bekijken. Op dit moment ben je beland op een website van de firma "Mons Management IT Ltd." in Bulgarije, waar je wordt gevraagd om in te schrijven om in aanmerking te komen voor én van de waardebonnen. Fraude/Virussen fraude: Gratis cadeaubon van 500 voor het Ikea. We adviseren ook om sceptisch te blijven tegenover (bekende) bedrijven die bereid zijn om met zulke opdringerige praktijken als die van Mons Management IT en Onlinewinnen in zee te gaan (zoals Test Aankoop, hotelspecials Bofrost, Travelbird, enz.). Het installeren van de nieuwere versie is makkelijk en duurt niet lang. Het is aldus een hoax met een frauduleus karakter, waarbij de oplichter geld tracht te verdienen.m.v. De link circuleert momenteel op Facebook, en belooft een waardebon van maar liefst 500, te besteden in een Ikea-winkel. Ook daar vinden we vaak gelijkaardige "sponsors" terug zoals en, alsook Travelbird, Amazing Kids en Kekkekids. Scan in dat geval ook je computer op eventuele virussen, en controleer of er met een ander IP adres werd ingelogd op je Facebook account. Albert Heijn, Kruidvat, Aldi, Delhaize en Colruyt. De kans dat je die waardebon wint (als hij al effectief wordt uitgereikt) is minimaal, terwijl de kans dat je wordt overstelpt door reclame per e-mail en per post, en door lastige telefoontjes van televerkopers, daarentegen heel groot. Het bericht dat zich verspreidt luidt meestal als volgt: winnen nu een gratis cadeaubon ter waarde van 500 voor het ikea (slechts tijdelijk beschikbaar). Winacties van ikea Nederland op Facebook zijn altijd direct gelinkt aan onze Facebookpagina m/ikeanederland of linken door naar onze website. Steeds vaker worden uit naam van winkels, zoals Albert Heijn, Jumbo, ikea, Media Markt, m of Karwei, phishingmails verzonden. Onlinewinnen waar je elke dag opnieuw een (superkleine) kans maakt om allerhande prijzen te winnen op voorwaarde dat je je contactgegevens doorstuurt en akkoord gaat te worden overstelpt door reclame en televerkopers. In het verleden werden zulke linken ook reeds verspreid, met dan zogenaamde cadeaubonnen van 1000 van Albert Heijn, alsook van, kruidvat, Aldi, Delhaize en, colruyt. Indien je op de link geklikt hebt en deze gedeeld op Facebook, haal deze dan onmiddellijk weer weg van je prikbord om verdere verspreiding te voorkomen. We helpen je graag verder.

Juni 2016, waardebonnen etc, ikea Belgium heeft cadeaukaart op hun Facebookpagina reeds opgeroepen om niet op de links te klikken. Wordt er vervolgens gevraagd om een link te delen dezelfde als die waar je dan al op geklikt hebt en vvv te reageren met het woord" Juli 2016, h M, kmart, de actie gaat echter helemaal niet uit van Ikea of andere winkelketens zelf. Telefoon en post over zogenaamde" Je mogen contacteren per email, leuke aanbiedinge" veelal wordt hierin een makeover.

Moet ik het tegoed op een cadeaukaart in én keer opmaken?Waar kan ik mijn cadeaukaart besteden?

Cadeaubon thermae 2000 Kpn ikea cadeaukaart

kpn ikea cadeaukaart Begint de teller echter opnieuw bij 360. Deze sponsors zijn, om dat te vermijden,. Deze zijn immers het werk van een oplichter die tracht geld te verdienen door de slachtoffers door te sturen naar websites waar ze hun persoonlijke informatie moeten opgeven. Albert Heijn waarschuwt klanten voor phishing via deze pagina.

Aanbevolen artikelen
Bij het inschrijven moet je je persoonlijke gegevens invullen zoals naam, geboortedatum, volledige adres en telefoonnummer.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.