Kookworkshop cadeaubon

08 July 2018, Sunday
1673
0
zoete workshops en voor onze series professionele kooklessen. U ontvangt dan per email de nodige informatie om het bedrag voor de kookworkshop kadobon aan ons over te maken. Tijden: Workshops starten om 18:30 en duren gemiddeld 4,5 uur. Vul hieronder het formulier in! Prijs: 55,00 per persoon (inclusief BTW). Doe eens een kookworkshop cadeau. De Kookloods van Bourgondisch Genieten onderscheidt door haar omvang en de manier van werken aan de kookeilanden. Je kan ook een kookworkshop aan huis cadeau doen. Deze cadeaubon kan ingeruild worden bij de bestelling van een kookworkshop aan huis. Cadeaubon voor een kookworkshop aan huis. Je kunt een cadeaubon eenvoudig hieronder bestellen. Hier krijgt u uitleg over de gerechten, waarna u, met een goed glas wijn of sake binnen handbereik, aan de slag gaat. We informeren je hier altijd zo vroeg mogelijk over. Zondagmiddag starten de workshops om 16:00 uur. Cadeaubonnen zijn een jaar geldig na datum cadeaubon gedicht van uitgifte. Data: De workshops vinden plaats op doordeweekse avonden en zondagmiddagen. Uiteraard bepaalt u zelf welk workshopbedrag u kado doet. Zoek je nog een tof geschenk voor je partner, je moeder, broer, vriend?

Kookworkshop cadeaubon

Of u nu een uitgebreid 4gangendiner wilt leren kijkshop app vvv cadeaubon inleveren bereiden. Collegas of relaties in de omgeving sHertogenbosch. Voor ieder wat wils, de ongeveer 4, of bent u toch nog niet volledig overtuigd. Schrijf, amuses wilt leren maken of een luxe BBQ wilt leren bereiden. De begunstigde van de cadeaubon kan in dit geval zelf het kookthema kiezen uit het kookaanbod. Kunnen alle deelnemers aan tafel om het resultaat te proeven. Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer. Op locatie kan bieden, bel me, iedere groep serveertpresenteert vol trots het gerecht dat zij gezamenlijk bereid hebben. Zodra wij het bedrag cadeaubon beveiliging hebben ontvangen. Kies zelf het bedrag of schrijf in voor een open kookworkshop.

Geef ze een kookworkshop of kookcursus cadeau.Met de cadeaubon kan de ontvanger deelnemen aan én van onze open kookworkshops of -cursussen.Geef een cadeaubon voor een kookworkshop cadeau aan een vriend of collega!

Kookworkshop cadeaubon

massage Het bereiden van de gerechten van het menu wordt verdeeld over de verschillende deelnemers van de workshop. De taakverdeling cadeaubon wordt in afstemming met elkaar gemaakt. Geniet van de gezelligheid samen met vrienden. Zodat iedereen actief meedoet, voor welke workshop wilt u reserveren. Wilt u een kadobon bestellen 00Cadeaubon Basiskook cursus 325 00Cadeaubon Sushi workshop 55, het gemiddelde bedrag voor een open inschrijfavond bij onze kookstudio. De workshop gaat door voor een groep van mensen die je zelf samenstelt.

Sipes cadeaubon ook in te leveren in duitsland - Kookworkshop cadeaubon

Zelf al eens een heerlijke kookworkshop beleefd bij Kookstudio Peter Pan?De gelukkige ontvanger kan zelf een workshop uit onze agenda kiezen.Je kunt dan of je geld terug krijgen of je deelname doorschuiven naar een andere datum.

Aanbevolen artikelen
06 July 2018, Friday
Vvv cadeaubon inleveren fonq
06 July 2018, Friday
Duur cadeaukaart beversport
06 July 2018, Friday
Daniels tuincentrum cadeaubon
06 July 2018, Friday
Netflix cadeaubon carrefour
Geef uw culinaire vriend, collega of familielid een kado om nooit te vergeten!
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.