Cadeaukaart itunes inwisselen

07 July 2018, Saturday
1678
0
namens Apple Distribution International. Ze hebben een bepaalde waarde en kunnen worden ingewisseld door iedereen die ze vindt. Daarnaast hebben we de taak je te informeren over het gebruik daarvan op de website. Alle aankopen via de iTunes Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. Appletips, beheerders, redactie, gastschrijvers, moderatoren op genius, overige werknemers en vrijwilligers zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade (directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data, niet meer werkende hard- of software, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel) die kan. Bij vragen kun je altijd gebruikmaken van ons contactformulier. Uitsluitend geldig voor aankopen in Nederland bij Apple Media Diensten. Om een account te openen, moet je 13 jaar of ouder zijn en wonen in Nederland. Maakt gebruik van Criteo en Google Adsense. Codes worden uitgegeven cadeaubon en geleverd door Apple Distribution International. Je ontvangt direct een bod.

Adverteren en analyse, ook delen we informatie over het gebruik van onze site met onze partners voor social media. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe logo websites die niet door Apple worden beheerd of getest. Social media, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Deze geanonimiseerde inzichten gebruiken we alleen voor het beter op onze doelgroep afstemmen van zowel de artikelen als de advertenties. Bestaat de kans dat het betreffende social network een cookie plaatst.

Afhankelijk van het type cadeaubon dat u hebt, krijgt u mogelijk verschillende keuzes wanneer u gaat inwisselen: Als u een App Store- en iTunes-cadeaubon hebt, kunt u deze inwisselen voor Store-tegoed.Als u een Apple Music-cadeaubon hebt, kunt u deze inwisselen voor een Apple Music-abonnement 1 of voor Store-tegoed.App Store- en iTunes-cadeaubonnen en Apple Music-cadeaubonnen zijn specifiek voor uw land of regio.

Wij betalen bij ontvangst het afgesproken bedrag uit cadeaubonnen inwisselen. Ook appletips is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gekoppelde bestanden. Cadeaubon of code is al ingewisseld. Voer de juiste tekens in, deze code is uitsluitend inwisselbaar bij de iTunes Store voor Nederland.

Aanbevolen artikelen
06 July 2018, Friday
Zalando lounge cadeaubon
06 July 2018, Friday
Cadeaubon 3 essen zwembad
06 July 2018, Friday
Bouwhuis cadeaubon werkt niet
06 July 2018, Friday
Koffie cadeaukaart
Your browser does not support the video tag.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.