Cadeaukaart google play store

08 July 2018, Sunday
2641
0
Store saldo afgeschreven. (Hier kunt u betalen met Amazon Giftcards of een prepaid creditcard.) Kijk hier voor een uitgebreid artikel (in het Engels) waarin de verschillende Android appstores worden besproken. Maar wist u dat u niet gebonden bent aan Google Play? Wil je je Google Play gift code inwisselen, maar je weet niet hoe? Echter staan daar nog geen verkooppunten kortingsbonnen genoemd. Bij winkelketen Primera is de cadeaukaart voor de Google Play Store verkrijgbaar in 15 euro, 25 euro of 50 euro. Gebruik je Google Play tegoed. Kijk voor meer informatie over deze dienst op de website van uw provider: KPN/Hi / T-Mobile / Tele2. PayPal, gebruik een prepaid creditcard, zoals de pay2d Virtual Card die u online met ideal kunt kopen. Uw Google Play Gift Code kopen en direct ontvangen. Raak in het betalingsscherm de pijl omlaag aan (naast de prijs). Klik op de prijs. Gelukkig zijn er inmiddels genoeg mogelijkheden om te betalen zonder creditcard in Google Play, wij hebben zes mogelijkheden voor u op een rijtje gezet: Online een, google Play Tegoed Card kopen, dit is een soort Google Play cadeaubon die u kunt inwisselen voor apps. Print de Google Play Gift Card dan op cadeaupapier! De Google Play Gift Card was slechts bij én winkelketen te koop, tot vandaag. U kunt het tegoed van uw Google Play cadeaubon inwisselen vanaf uw Android apparaat of via de browser van uw computer. Meer informatie over het inwisselen van een Google Play card vind je in onze.

Om in de Play Store te betalen met PayPal dient u over een gecontroleerd PayPal account te beschikken. Toevallig staat sinds deze week ook Nederland in de lijst van Google met landen waar de Play Gift Card beschikbaar. Hierdoor kunt cadeaubon u er niet meer mee uitgeven cadeaubon dan u er zelf op zet en iedereen kan een prepaid creditcard kopen ongeacht inkomen. Hoe kan ik de Google Play code inwisselen. Waar kan ik mijn Google Play tegoed voor gebruiken. Er worden geen extra kosten berekend. De waarde van je code wordt toegevoegd aan je Google Playsaldo. Met een, als u geen gecontroleerd PayPal account heeft wordt deze betaalmethode niet geaccepteerd door Google Play.

Ontvang een bonus ter waarde van 17 van fifa mobile Bij aankoop van een Google.Verkrijgbaar bij: carrefour van 18/6/18 - 15/7/18.


Op dit moment is de optie nog niet voor alle gebruikers beschikbaar. Om een Google Play code in te wisselen heb je een Google Play account nodig. S werelds gall en gall cadeaubon saldo grootste platform voor mobiele games. Dus niet via wifi, apos, haal meer uit ruim een miljoen Androidapps en games op Google Play. U kunt zien of uw PayPal account gecontroleerd is door in te loggen PayPal. Er zijn ook onbetrouwbare appstores waarbij u het risico loopt spyware of virussen op uw Android apparaat te installeren. Let wel op, er zijn meerdere applicatie winkels waar u uw apps kunt kopen. Open de Play Storeapp op je Androidtelefoon of tablet. Andere appstore installeren Google Play staat standaard op de meeste Android apparaten geïnstalleerd als de plek waar u uw apps vandaan haalt. Kies een app die u wilt kopen Kies voor de optie betalen met creditcard Vul de gegevens van uw prepaid creditcard.

Gebruik in dat geval een van de andere betaalmethoden zoals beschreven in dit artikel.Met de Google Play Gift Card kan je het tegoed op de kaart gebruiken om apps, muziek, films, boeken of games aan te schaffen uit de Play Store.

Aanbevolen artikelen
07 July 2018, Saturday
Leveranciers kortingsbonnen
07 July 2018, Saturday
Speelgoed cadeaubon
07 July 2018, Saturday
Cadeaukaart primark kopen
07 July 2018, Saturday
Free record shop cadeaukaart
07 July 2018, Saturday
Geldigheidsduur cadeaubon
Je saldo blijft geldig totdat je het saldo helemaal hebt opgebruikt.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.