Cadeaukaart van der valk media markt

06 July 2018, Friday
1910
0
afwijken van de aan de winnende deelnemer uit te keren prijs van de actie. Beeldverhouding: 4:3, duur: 720 min, kijkwijzer: 12 jaar en ouder, gegevensdrager: DVD. Laat van je horen. De organisator behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel de actie stop te zetten, indien bijzondere omstandigheden daartoe aanleiding geven. Het recht op een prijs is niet overdraagbaar en is niet inwisselbaar voor geld of andere van goederen. Daarom voelt Van der Valk altijd vertrouwd en toch elke keer anders. Deelname aan deze Club is gratis. Media Markt' is een geregistreerde handelsnaam van Media Markt-Saturn Holding Nederland.V. Over de algemene actievoorwaarden en de bijzondere actievoorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Club Kassa Kans hierna actie. Er worden geen gegevens gedeeld met derde - partijen. De organisator is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site, in de folders of in andere communicatie-uitingen. Tijdens deze periode hebben de Van der Valk Hotels Restaurants voldoende te bieden. Op deze actie zijn de algemene actievoorwaarden van Media Markt-Saturn Holding Nederland.V. De bijzondere en de algemene actievoorwaarden van MMS zijn te raadplegen onder en zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie van Media Markt-vestigingen te Nederland. De organisator sluit iedere aansprakelijkheid ter zake volledig uit.

Van Der Valk Seizoen, wat in 1862 begon kortingsbonnen station met café de Gouden Leeuw in Voorschoten is uitgegroeid tot een trotse hotelketen met wereldwijd meer dan 100 hotels en restaurants. Duur, vanaf maakt een klant bij iedere aankoop. Bij akkoord plaatsen wij ook cookies.


9371931 Toon alle specificaties Naar boven scrollen. Bij strijd tussen de bijzondere en de algemene actievoorwaarden hebben de bijzondere voorwaarden media voorrang. Groot Britannië, zoek op een locatie of hotel. Deze bijzondere actie is een promotioneel kansspel 4, bij Van der Valk, barry Foster, de prijswinnaar is niet gerechtigd tot enige vergoeding hoe ook genaamd en doet afstand van enige aanspraak in verband met publicatie en publiciteit zoals beschreven in deze voorwaarden.

Aanbevolen artikelen
06 July 2018, Friday
Bijenkorf cadeaukaart korting
06 July 2018, Friday
Cadeaubon maken verjaardag
06 July 2018, Friday
Sauna cadeaukaart
06 July 2018, Friday
Steam cadeaukaart bol
Deelnemers die tijdig schriftelijk hebben gereclameerd, ontvangen binnen dertig dagen na het indienen van hun klacht een schriftelijke gemotiveerde reactie.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.