Cadeaubon kunstuitleen

09 July 2018, Monday
1531
0
natuurlijk een prachtig cadeau, maar omdat t zo persoonlijk. De, cadeaubon is te gebruiken bij aankoop van een kunstwerk alsmede bij kunstuitleen. De, cadeaubon is onbeperkt geldig en inwisselbaar bij elk van. De cadeaubon is te gebruiken bij aankoop van een kunstwerk, beeld of glasobject alsmede bij onze kunstuitleen in zowel Laag-Keppel als Zutphen. De kunst cadeaubon is de perfecte manier om kunst te geven.

Cadeaubon kunstuitleen

Kunst is natuurlijk een prachtig cadeau. Je kunt sauna cadeaukaart de Kunstbon kopen bij een van onze vestigingen of via onderstaand bestelformulier. Uiteraard kunt u wel bij ons aangeven geïnteresseerd te zijn.

ticketmaster cadeaukaart kopen

De kunstbon is te gebruiken als abonnement bij de kunstuitleen of als (aan) betaling voor een kunstaankoop.De bon is twee jaar geldig en inwisselbaar bij elke.Bent u op zoek naar een origineel cadeau, kies dan voor onze cadeaubon!


Open woensdag tm zondag, mocht je nog vragen hebben, neemt u dan even contact bol cadeaukaart code niet leesbaar met ons op via of dan maken wij het graag voor u in orde. Wilt u het kunstwerk eerst in het echt komen bekijken in onze galerie in Oudewater. Klantnummer indien bekend het bedragen waarmee je een kunstbonnen wil kopen en de ugc cadeaubon naam van de ontvangers. Het kunstwerk staat dan vijf werkdagen voor u gereserveerd. De Cadeaubon is onbeperkt geldig en inwisselbaar bij elk van De Kunsthuizen. Zo wordt de ontvanger nooit beperkt in gebruik van uw cadeau. Heeft u op onze website een kunstwerk gezien dat u erg aanspreekt.

Is er een kunstwerk aangeduid met ' tijdelijk niet beschikbaar' dan is deze hoogstwaarschijnlijk verhuurd.Met de Kunstcadeaubon van De Kunsthuizen geeft u de ontvanger toegang tot de grootste en meest toonaangevende collectie hedendaagse kunst van Nederland!Maakt u graag blij met onze cadeaubon, neem dan graag contact met ons op!

Aanbevolen artikelen
06 July 2018, Friday
Cadeaubon topshop
06 July 2018, Friday
My bongo cadeaubon
06 July 2018, Friday
Indesign sjabloon cadeaubon
06 July 2018, Friday
Bloemen en cadeaubon versturen
De kunstbon is te gebruiken als (aan)betaling voor een aankoop of abonnement.
www.nichiro.info ┬ę 2018. Al rechten voorbehouden.