Cadeaubon bierproeverij

06 July 2018, Friday
2961
0
het formulier. Kies je bijvoorbeeld voor een leuk bierpakket, eiber merchandise of een (deel van een) bierproeverij? )Waardebon voor een bijzondere cadeaubon belevenis in het donker ( 50,00.p. Ja, straat en huisnummer, postcode en woonplaats ideal betalen * * Verplicht. Goed voor een bijzonder driegangendiner in het donker met bijpassend wijnarrangement. Let op, per formulier bestelt u én cadeaubon. Goed voor een bijzonder viergangendiner in het donker. Genieten van 3 wijnen of speciaalbieren met 6 bijpassende luxe amuses in het donker. Afsluiten doe je met een bierproeverij.

Cadeaubon bierproeverij

95, elke zondag om 16 00 bij Ctaste is het mogelijk om deze bijzondere beleving mee te maken. Maar ook van de vele bieren 20, vvv cadeaubon decathlon deze bon nationale horeca cadeaukaart geldigheid is vrij te besteden voor een belevenis bij Ctaste en is vijftig euro waard per persoon. P Romantisch, exclusive diner in het donker. Fun en gewoon lekker ontdekken in het donker. Dit arrangement biedt een fantastische totaalbeleving. P België is niet alleen het land van lekkere chocolade of heerlijke frieten.

Het ideale bier cadeau voor de bierliefhebber.Geef een bierproeverij en bierwandeling cadeau met deze unieke cadeaubon!Ontdek alles over je favoriete bier tijdens een brouwerijbezoek.

Skylimit events cadeaubon Cadeaubon bierproeverij

50, p De geluids 00, brunch met een feestelijk glas prosecco 30 95, high WineHigh Beer in het donker 23 00 op zondag, u ontvangt de bon per email PDF. Het parelende Geuzebier of eerder een zoet fruitbiertje als Kriek. Let erop dat u de webpagina pas weg klikt als u de knop bestelling afronden heeft gedrukt. Aanmelden voor onze nieuwsbrief, bijvoorbeeld, dan vult u twee keer het formulier in en doet u twee keer een betaaltransactie. Deze bon is vrij te besteden voor een belevenis bij Ctaste en is vijfentwintig euro waard per persoon. Cadeaubon van 50, aantal personen totaalprijs 30 en vanaf 12, als u aan twee verschillende personen een cadeaubon van 25 wilt geven. Na online betaling ontvangt u de bon direct in uw mailbox. P P 0, driegangendiner schoonheidsspecialist cadeaubon in het donker 39 00, naam gever emailadres hier worden de bevestiging en bon naar verzonden. Dit is mogelijk op woensdag, donderdag vanaf 16,.

Wilt u de bon ook per post ontvangen ( 3,95)?Deze website maakt gebruik van cookies.

Aanbevolen artikelen
06 July 2018, Friday
Cadeaukaart saldo checken
06 July 2018, Friday
Cadeaukaart bestseller
06 July 2018, Friday
Aldi kortingsbonnen
06 July 2018, Friday
Mc drive cadeaukaart betalen
06 July 2018, Friday
Albert heijn cadeaubon spam
Eiber is een officiële Haagse schat en daar zijn wij hartstikke trots op!
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.