Cadeaubon wereldwinkel

12 July 2018, Thursday
853
0
Berg op taat nu met enkele betalen foto's online. Klooster Wittem maakt zich op voor het Gerardusoctaaf Al voordeelvanger meer dan een eeuw is Klooster Wittem bedevaartplaats van de Heilige Gerardus Majella. Rond.00 uur is de aankomst in Wittem waar deelnemers kunnen aansluiten bij de eucharistieviering van.15 uur. Er is een integrale video-opname van de presentatie hier te bekijken. Fair trade producten zijn gewone producten geworden. Lees meer : Gerardus Majella Bij gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Gerarduskapel is er een nieuw boekje verschenen over het leven van. Spreker voor deze middag is: Dhr. Die tafel wordt gevuld met alles wat iedereen wil delen. Foto's Nacht der Zielen 2013 online Op zaterdagavond 2 november 2013 vond de 8e Nacht der Zielen plaats in de Kloosterbibliotheek Wittem.

Tijdens het Gerardusoctaaf 12 20 oktober wordt in de cadeaubon kapel een intentieboom geplaatst waaraan intenties als blaadjes kunnen worden opgehangen. Nieuw promotiefilmpje voor de Gerarduskalender Het is nu tijd om de Gerarduskalender 2013 te kopen. Deels bij de redemptoristinnen in Partij. Die 18, vorige maand boden wij u aan.

Met een cadeaubon geef je altijd een perfect cadeau!Je kiest zelf een bedrag dat je wilt schenken en de ontvanger kiest iets uit in onze winkel, dat precies bij hem.Voor leuke cadeauartikelen moet je zijn bij Fair Trade Shop Weert.


Proefabonnement storytel cadeaukaart? Cadeaubon wereldwinkel


Cadeaubon wereldwinkel

Velen die geld overmaakten naar Klooster Wittem kregen een foutmelding Alleen als uw gift gaat naar banknr. Pelgrimswandeling cadeaubon op het feest van Gerardus Majella Op woensdag 16 oktober. Waar deze heilige wordt vereerd, collectanten mv In Klooster Wittem zijn er ieder weekend veel druk bezochte liturgievieringen. Kerkproeverij en kindernevendienst In het weekend van 910 september is een kerkproeverij.

Aanbevolen artikelen
08 July 2018, Sunday
Pin code cadeaukaart niet te zien
08 July 2018, Sunday
Onderdelenwinkel.nl kortingsbonnen
08 July 2018, Sunday
Bol digitale cadeaubon
08 July 2018, Sunday
Groenrijk cadeaukaart vuurwerk
Training waardevol werken.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.