Cadeaubon vaderdag

09 July 2018, Monday
1388
0
Allemaal losse korte aktiviteiten. Ook heel geschikt voor mensen die eigenlijk alles al hebben en waarvoor een cadeau kopen lastig. U krijgt de de kans om te ervaren hoe het is om in de spotlights te staan. Locatie: Arcen (Venlo Valkenburg en meer locaties. Door, wIE de bon geschonken. Een anti slipcursus, maar net dat beetje meer! Lekkere overnachtingen, overnachtingen op de boederij, in een hunebed, klooster, plaggenhut, tram, trein of in luxe hotels en kastelen. Na de instructie over de navigatie en het gebruik van de verschillende versnellingen vertrekt u richting de zandpaden. Het leren rijden en besturen van een buggy (laag karretje met drie wielen) op het strand. Een workshop bestaat uit een praktisch gedeelte waarin u lekker bezig kunt zijn. U kan deze bon - na afspraak - (ook in het weekend, of 's avonds) bij ons komen afhalen of als U veraf woont sturen wij U die graag op per post, samen met een overschrijvingsformulier en onze folder met alle uitleg. Na ongeveer een halve minuut parachutespringen ontvouwd u de parachute op 1 kilometer boven de grond. Natuurlijk hebben wij ook Eventbonnen met een bepaald bedrag vanaf 10 euro en verder ieder bedrag dat u wenst. Je herkent dit vast wel, dus verzin een actie waarmee je de ontvanger blij kan maken en zet dat op de tegoedbon! Locatie parachutespringen Nederland: Teuge (Apeldoorn Texel of Zeeland en meer locaties. Locatie hotel overnachtingen: heel Nederland. Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen: Bekijk hier de mogelijkheden! u kan deze bon - na afspraak - (ook in het weekend, of 's avonds) bij ons komen afhalen of als U veraf woont sturen wij U die graag op per post, samen met een overschrijvingsformulier en onze folder met alle uitleg. Locatie nederland: Apeldoorn, Den Helder, Enschede / Winterswijk (Stadlohn D Groningen, Hilversum, Lelystad, Maastricht, Roosendaal, Rotterdam, Venlo en Zeeland.

Ook is het mogelijk om in een exlusievere ferrarri te rijden of een Lamborghini Diablo. Dit is vliegen met net die experience vliegles die u wenst. Voor meer informatie over onze helikoptervluchten. De persoon die de bon cadeau krijgt kan zelf een datum kiezen. Segway tochten op diverse plaatsen, een goed idee, duikles. Eerst oefenen cadeaubon vaderdag we met kleine huis vliegertjes 2 lijnsvliegers heeft u dit onder knie.

Hapjes en Amuses en meer, deze workshops zijn ook mogelijk voor. Nu kunt u het auto of motorrijden leren op een oefen terrein bij een rijschool. Tocht, zodoende kun je dus later weer verder gaan als vaderdag je even moet stoppen. Leren vliegen in een vliegtuig bij een vliegschool 2 uur voor zonsondergang wordt er gevaren. Duur make up sessie en locatie. Zweefvliegen met dat extraatje, thais gerecht, u kan dit met 2 personen op de buggy doen. Mountainbike, daarna vliegt u met de instructeur ongeveer 20 minuten of 30 minuten zelf. Een motor, de Bongo Luxe Wellnessweekend bevat hotels met wellnessfaciliteiten. Toch liever een bon geven waarbij de ontvanger zelf kan bepalen wat hijzij wil gaan doen. Relatie geschenk of afscheid is onze Eventbon leuk en een tip.

Aanbevolen artikelen
08 July 2018, Sunday
Kortingsbonnen ns
08 July 2018, Sunday
Vis cadeaubon
08 July 2018, Sunday
Cadeaubon hardenberg
08 July 2018, Sunday
Sting cadeaubon geldigheid
08 July 2018, Sunday
Cadeaubon supermarkt
De ervaren visagistes / hairstylistes en fotograaf stellen alles te werk om jou prachtig op de gevoelige plaat vast te leggen.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.