Cadeaubon thermae 2000

06 July 2018, Friday
2106
0
zondag) is het belangrijk om badkleding mee te brengen. Thermae for me, verrijkt met ons eigen thermale water. De warmte van de sauna werkt ontspannend voor zowel geest, spieren en gewrichten. Entreevormen (ochtend, avond of dag entree, kassa. Een cadeaubon geven is natuurlijk erg leuk, maar een cadeaubon krijgen is misschien wel leuker. Natuurlijk kunt u uw cadeaubon op alle behandelingen, dagarrangementen, hotelarrangementen en entrees inleveren bij Thermae 2000. Thermae loyalty card (abonnementsvorm) vanaf 52,50. Wij bieden een unieke werkomgeving in combinatie met goede arbeidsvoorwaarden. Houd het relaxte gevoel vast en wandel direct van uw hotelkamer in badjas naar de wellnessfaciliteiten. Met de Thermae 2000 verwenbon geeft u iemand een momentje voor zichzelf cadeau. De keuze is helemaal aan cadeaubon thermae 2000 u! Voor alle momenten van de dag dat de gasten graag culinair willen genieten, zijn er onze vier horecafaciliteiten. Hier maken wij geen uitzonderingen. Hypnotherapie helpt emotionele, psychische of lichamelijke klachten te verhelpen. Bij Thermae 2000 zijn we geregeld op zoek naar nieuwe en vooral enthousiaste medewerkers. Hotelgasten kunnen al vanaf.00 uur 's ochtends gebruik maken van het badenlandschap. Uw berichtje zal op de cadeaubon worden vermeld. Tarieven supplementen Huur badjas - 7,50 Huur badlaken - 5,50 Badpakket (huur badjas / badlaken) - 11,50 Slippers te koop - 6,50 per paar Huur Saunapakket* 15,- (badjas 2 handdoeken) Huur Handdoek ruil* 1,25 * Huur saunapakket Het saunapakket is een nieuw product. Als uniek wellnesscentrum streven wij naar kwalitatieve en servicegerichte medewerkers om onze gasten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast kan het de levenskwaliteit te verhogen.

Stoombaden, bij Thermae 2000 zijn er op verschillende dagen andere regels omtrent het cadeaukaart wel of niet dragen van badkleding in de baden en saunas 000m2 wellness oppervlakte met thermale binnen en buitenbaden. Afvallen, whirlpools en kuurprogrammas, wij zijn van oorsprong opgericht als kuuroord en bieden onze gasten. Een bijzonder geschenk en het ultieme cadeau tijdens de feestdagen. Cadeaubonnen van Thermae 2000, wilt u graag thuis uw huid goed blijven verzorgen 000 m2 aan faciliteiten zoals thermale baden.

Gezien wij 365 dagen per jaar voor onze gasten klaar staan. Met uitzicht over het Limburgse Heuvelland geniet u van thermale binnen en buitenbaden. De waarde van de cadeaubon bepaalt u zelf en de ontvanger kan met deze cadeaubon zelf bepalen hoe hijzij wil genieten van de wellness faciliteiten van Thermae 2000. De ochtendavondentree is niet van tevoren te reserveren gezien deze afhankelijk is van de tijd cadeaubon dat u inuitcheckt. U zalando bent gemotiveerd, vindt u het geen probleem om in de weekenden en op feestdagen te werken.

Door het zweten verliest u afvalstoffen, hierdoor voelt de huid schoner en gezonder aan.Speciale studententarieven, studententarief* laatste vrijdag van de maand - 23,50 * Op vertoon van een geldige studentenpas.Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, coaching, regelmatig overleg en zorgen voor een informele, aangename en open sfeer.

Aanbevolen artikelen
Als u een cadeaubon met waarde (in euro's) heeft kunt u deze bij de laatste stap voor het afrekenen verzilveren.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.