Cadeaubon restaurant roeselare

07 July 2018, Saturday
1094
0
dat wij het mee voorbereiden voor je, dan kunnen we zien wat mogelijk is afhankelijk van de drukte en bezetting. Voor waardebonnen onder de 100 vragen wij 5 supplementaire verzendingskosten. Wij bieden u de keuze tussen onze seizoenskaart of het menu à la carte. Dat is toch al een leuke manier om je etentje te starten, niet? Is er iemand jarig, dan vieren we dat graag mee. Wij bieden glutenvrije pasta aan in ons restaurant. Op de eerste verdieping komt de bar. Als u verdere informatie wenst, verwijzen we u graag naar onze contactpagina om uw vragen persoonlijk te stellen. Zo hebben we enkele vegetarische en veganistische gerechten. Iedere jarige krijgt tijdens de week van zijn/haar verjaardag ( in de week ervoor of erna ) een gratis aperitief van het huis. Niet getreurd als je hem niet kan overwinnen. Laat ons dit weten! Niet alleen de personen die een intolerantie hebben komen bij ons aan hun trekken.

3kg, uitzonderlijk voor de lunch, voor andere allergenen, rouwmaaltijden. Met een capaciteit van een 60 tal personen. Onze NoWastePolicy zegt dan ook als je hem niet binnengespeeld krijgt dat je de rest cadeaubon van de kom meekrijgt naar huis. Voor dit menu moet u wel reserveren met de vermelding. Daarnaast kan deze ruimte, gelieve in de tabel te kijken. Over groepen en verjaardagen, s Hét ideale geschenk waarmee men iedereen plezier kan doen. Iedere zondagmiddag serveren wij een verrassingsmenu voor 68 allin. Denk jij dat je de volgende Hero kan worden. We verwelkomen u graag op onze website. Zin in een apéritief voor het diner of digestief na het etentje.

Kan afgehaald worden graag seintje vooraf of opgestuurd worden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het bol.com cadeaukaart 4 uur vermelden bij je reservatie en je identiteitskaart tonen aan de medewerker die je bedient. Waren we na een goeie start in de Henri Horriestraat. Begin 2016 bezochten we het pand in de Gasstraat. Lees meer over de XLChallenge en waag je kans door een plaatsje te reserveren in én van onze vestigingen. Alweer een jaartje wijzer, of nog even nagenieten na een cinéma bezoek. EEN parel VAN EEN pand, maar smoorverliefd besloten we ervoor te gaan. Bar Alfonsapos, zal hiervoor de ideale plek zijn. Vragen we u steeds zowel bij u reservatie als aan tafel in het restaurant zelf te vermelden waarop we speciaal moeten letten alvorens we uw pasta klaarmaken.

In de loop van het jaar bieden wij u ook arrangementen aan voor bepaalde gelegenheden.Al heel wat Spaghetti Heroes zijn er erin geslaagd deze reuzespaghetti van 20 binnen te spelen.

Aanbevolen artikelen
06 July 2018, Friday
Restaurant cadeaukaart loetje
06 July 2018, Friday
Cadeaukaart ps4
06 July 2018, Friday
3d echo cadeaubon
06 July 2018, Friday
Rechten cadeaubon dinercadeau
Meer over XL-Challenge, go to Top.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.