Bioscoop cadeaukaart verlopen

10 July 2018, Tuesday
2436
0
blijkt dus dat ze verlopen zijn, ze zouden onbeperkt geldig moeten zijn. Lees meer, ik heb vier bioscoopcadeaukaarten gekregen vorig jaar april 2017. Vaak staat op de bon een uitgiftedatum. Lees meer, reageer als bedrijf. Nu in wat rustiger vaarwater en kwam de bonnen tegen. Nu mei 2018 blijken deze verlopen? Zojuist kwamen we ze weer tegen en lazen we op de kaart dat ze slechts 1 jaar geldig zijn. Er staat dan bijvoorbeeld: deze bon is geldig tot een jaar na de uitgiftedatum. Lees meer kriijg met verjaardag een bioscoop cadeau kaart ga je naar de bioscoop is hij verlopen. Volgens Consuwijzer moet een bon zonder datum onbeperkt houdbaar zijn, maar het feit dat er wordt verwezen naar een site met voorwaarden lijkt een grijs gebied te zijn. Nu wil ik ze gebruiken helaas verlopen met krap 1 maand. Het gaat om bonnen met toegang popcorn en een drankje. Dat kan dus helemaal niet!

Bioscoop cadeaukaart verlopen: Cadeaubon weekend weg 2 nachten diner

Ik vind het een zeer slechte zaak dat deze kaart slechts een jaar geldig is terwijl er geen startdatum op de kaart staat. Lees meer, lees meer, het was immers een cadeau maar Bioscoopcadeau kan evenmin bewijzen dat de bon zelfs nog een jaar ouder. Er is geen enkel bewijs van uitgiftedatum. De uitgiftedatum is de datum waarop de cadeaubon gekocht. Ik heb bioscoopcadeau een mail gestuurd je kunt ze niet bellen en gevraagd of ze ons kunnen helpen. Dit kon niet, na verhuizing bleken de kaarten net verlopen te zijn. Reageer als bedrijf van vrienden twee bioscopbonnen cadeau gekregen. Er werd direct gereageerd, reageer als bedrijf 2 kaarten cadeau gekregen maar door een verhuizing waarbij we 6 maanden in een tijdelijk huis moesten waren de cadeaukaarten in de verkeerde doos terecht gekomen. Met andere woorden, bron bioscoopCadeau is standaard bioscoop cadeaukaart verlopen én bioscoop cadeaukaart verlopen jaar geldig na aankoop tenzij specifiek anders vermeld. quot; staat er alleen een uitgiftedatum op de cadeaubon.

Hier vindt u de vragen die vaak gesteld worden over BioscoopCadeau.BioscoopCadeau is standaard én jaar geldig na aankoop tenzij specifiek anders vermeld.U kunt via de saldocheck de geldigheid van uw cadeaukaart controleren.


Bioscoop cadeaukaart verlopen. Cadeaubon inboeken

Dat mag dan wel zo zijn. Reageer als bedrijf 1, dan is de bon voor altijd geldig. Dit is absoluut niet klantvriendelijk en tevens niet controleerbaar voor de krijger van het cadeau die immers geen aankoopbon heeft en dus puur afhankelijk is van. Mijn zoon kreeg bioscoop cadeaukaart verlopen een bioscoop bon van 10 Euro op zijn verjaardag. Ik kreeg 5 bioscoopbonnen, blijken ze te zijn verlopen, statistieken van bioscoopcadeau in de categorie. Bioscoopcadeau kan dan wel op de kaart vermelden dat deze 1 jaar geldig is en doorverwijzen naar een website. Wanneer je gebruik blijft maken van onze website.

U kunt het vragen aan de verkoper, maar hij hoeft u het geld niet te geven.Het lijkt er hier sterk op dat Bioscoopcadeau hier moedwillig aan wil verdienen, anders zouden ze wel transparanter zijn of, net als de andere grote aanbieders, gewoon onbeperkte geldigheid geven op een bepaalde waarde: geld is geld, of het nu munten zijn of een cadeaukaart.Dan is de bon vijf jaar geldig.

Aanbevolen artikelen
06 July 2018, Friday
Www libelle nl cadeaubon
06 July 2018, Friday
Cadeaubon overnachting voor twee
06 July 2018, Friday
Cadeaukaart futurumshop
06 July 2018, Friday
Vvv cadeaubon zalando
06 July 2018, Friday
Kortingsbonnen meifoor 2018
En hoelang de bon geldig.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.