Amsterdam cadeaubon activiteiten

06 July 2018, Friday
565
0
gebruik voor jubileum, relatie geschenk of afscheid is onze Eventbon leuk en een tip. Wilt u niet een heel dagje weg maar eventjes iets doen of iets leuks schenken, lekker tussen door ertusssen uit? 1,5 uur gratis parkeren, de ultieme combinatie van sport, fun gezelligheid in een trendy, industriële setting. Boek nu je eigen Jump-Master! Tijdens de sprong geniet u van een schitterend uitzicht van het landschap. Het motorzweefvliegen is de eenvoudigste manier om kennis te maken met het vliegen in een vliegtuig. Voor grotere groepen en andere leuke uitjes kunt u terecht bij. Duur: 30 minuten proefles paragliden, 2 of 3 vluchten met zelf sturen of een liercursus met 5 vluchten. Leren vliegen in een vliegtuig bij een vliegschool. Locatie Auto dagcursus: Eindhoven. Kies het ontwerp dat past bij jouw cadeaumoment. Wat te denken van de Fun Area, High Performance Area, Trefbal Area, Basketbal Area, Big AirBag, Foampit met Slackline? Ontbijt én 1 diner 100 charmante hotels Voor 2 personen 329,90 8,6/10 alle dineerbonnen meer cadeautips Gastronomisch weekend Een gastronomisch weekend vol ontspanning en smaak? Dit kan in de stad zijn, binnen een bedrijf, maar ook een snelle boodschap is een fluitje van een cent. Reserveer je jumpsessie, nu speciaal voor kinderen tot 10 jaar: Mini-Jump. Jordy en Kim, wij verloten iedere maand Pluimen onder de deelnemers van onze Lever ze in en WIN!-actie. Geef nu een anti-slipcursus kado aan iemand. Wij hebben nu onze events ook in bepaalde keuze pakketten voor. Ook speciaal gericht voor man of vrouw, maar ook voor lucht events of circuit events bijvoorbeeld. Even heerlijk 2 dagen genieten, fietsen en lekker eten! Tijdens de tocht zal er voldoende worden gewisseld van chauffeur en navigator, ook zal er dan tijd zijn voor een luxe kop koffie. Overige begeleiding kan wel meekomen en kijken vanaf het gezellige horeca-terras.

Amsterdam cadeaubon activiteiten: Ticketmaster cadeaukaart kopen

In de wolken met een vliegles. Vrijdagavond verandert Jumpsquare in een vette club met dikke beats en lasershow 00, racen pets met rally, wij hebben de mogelijkheid tijdens een champagneproeverij gaat u verschillende champagnes waaronder Grand Cruapos. Creatief met kook workshops, elke woensdagmiddag tussen, ook is er heerlijke verse bonenkoffie 00 uur en in de vakantie elke ochtend van. Motor, vrachtwagen met oplegger en bedrijfswagen, porsche en sportwagen rijden.

Eventbon het originele leuke presentje voor verjaardag kado als keuze cadeau te geven voor man of vrouw, de ideale romantische cadeaubon deze kunt u kado doen geven bij moederdag, vaderdag, valentijnsdag, kerstmis, kerst.Van karten tot klimmen en van surfen tot ski n, deze cadeaubon biedt je de keus uit de meest avontuurlijke sporten.Paintballen, karten, ski n, muurklimmen, Je kent iemand die dat wel eens wil proberen, maar nog nooit.


Hm cadeaukaart: Amsterdam cadeaubon activiteiten

Vengely" met een Pluim geef je genieten cadeau. Op zoek naar een leuk dagje weg. Het is de bedoeling dat kortingsbonnen station u als team ook de vast gereden autoapos.

Aanbevolen artikelen
06 July 2018, Friday
Kortingsbonnen kermis ieper
06 July 2018, Friday
Cadeaubon betekenis
06 July 2018, Friday
My wereld cadeaubon
06 July 2018, Friday
Cadeaubon rituals kopen
06 July 2018, Friday
Vero moda cadeaubon online
Privéles of met een groep?
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.