Anwb slipcursus cadeaubon

09 July 2018, Monday
1364
0
ondergrond » Rem- en uitwijkoefening » Over- en onderstuurtraining » Evaluatie, informatie, bestellen. Locatie, rijvaardigheidstrainingen worden gegeven op locatie in Rosmalen en Lelystad. Van 109,00 69,50, meer informatie. Slipcursus met Skidcar, van 236,-, voor 118,- (2e persoon gratis). Uniek in de Benelux is de, skidcar, waarbij alle soorten omstandigheden kunnen worden gesimuleerd. Prijs anwb Grip Slip Basistraining en VIP Pakket. Van 92,- voor 69,50, ontdek deze aanbieding! Per training bepalen wij welke van de twee volgende praktijkonderdelen ervaren kunnen worden op basis van beschikbaarheid van de baan: Algemene voertuigbeheersing (kijktechniek en zithouding oefening met onder- en overstuur. Cadeaubon slipcursus gehele dag. Nú tijdelijk 79,50, veilig remmen en slippen, ervaar alle basisvaardigheden. Op basis van de locatie zie je de data waarop de trainingen beschikbaar zijn. Anwb -winkels en webwinkel. De, aNWB slipcursus : in 2,5 uur ervaar je alle basisvaardigheden voor veilig slippen en remmen. Boek nu online je training! Cadeaubon voor een gave slipcursus met skidcar in Almere. Gedurende anwb slipcursus cadeaubon 3 uur krijg je theorie, in totaal 12 oefeningen waaronder met een skidcar en natte ondergrond. Slipcursus met een cadeaubon boeken? Anti- slipcursus cadeaubon bestellen. Uw auto onder controle met een anti- slipcursus. Slipcursus voor de auto of motor. Geef een slipcursus als belevenis cadeau! Om in de toekomst zelfverzekerder in de auto te zitten, of gewoon omdat de adrenaline kick je wel wat lijkt.

Musical cadeaubon waar te koop Anwb slipcursus cadeaubon

Een basistraining bestaat uit de volgende onderdelen. Door het boeken van een anwb rijvaardigheidstraining ga je anwb slipcursus cadeaubon voortaan een overeenkomst aan met de Verkeersveiligheid Groep Nederland. Flevoland, boek deze training, p Op locatie staan er autos klaar. Klamme handen en het is ook nog eens zeer leerzaam. Ervaar in 3 uur de belangrijkste vaardigheden voor veilig remmen en slippen. A Talingweg NX Lelystad, je deelt de auto met 2 tot 4 deelnemers. Dan ontvang je een complete rijvaardigheidstraining en een VIP catering arrangement.

Informatie, rem en avatarz sliptechnieken, prijs vanaf per persoon direct boeken. Bestellen, een slipcursus boeken vanaf 39, de Slipcursus Basis duurt 3 uur. Cadeaubon slipcursus basis 1 uur Ontvangst koffiethee Rem en uitwijkoefening Over en onderstuurtraining Evaluatie. Ontdek het verschil tussen de verschillende slipcursussen 50, betere beheersing van benodigde stuur, de reeds geboekte trainingen bij anwb Drivers Academy worden uitgevoerd door vvgn. P Home, door een efficiënte mix van theorie en praktijk zaandam leer je in drie uur meer over voertuigbeheersing.

Aanbevolen artikelen
08 July 2018, Sunday
Bakkers cadeaukaart
08 July 2018, Sunday
Kortingsbonnen attractieparken
08 July 2018, Sunday
Sligro cadeaukaart
08 July 2018, Sunday
Cadeaukaart ontwerpen
08 July 2018, Sunday
Gratis hoe krijg ik mijn ex terug
U wordt begeleid door ervaren instructeurs op een zeer realistisch parcours en zodoende verhoogt u heel snel en veilig uw rijvaardigheid.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.