Winnende lotnummers staatsloterij 2018

07 July 2018, Saturday
1083
0
Net als bij andere trekkingen van de Staatsloterij worden de winnaars alleen uit de daadwerkelijk verkochte Staatsloten getrokken. Dit restaurant cadeaukaart loetje evenement vindt plaats aan de Hofvijfer in Den Haag. Mocht je graag langs willen komen, dan bent je van harte uitgenodigd. De uitslag van de hoofdprijs van Staatsloterij Oudejaarstrekking 2016 wordt bekend gemaakt op 31 december 2017 om 23:55u op SBS6 in het TV-programma Staatsloterij Oudejaarstrekking: Live aftellen naar 2018. Veel mensen kijken er ieder jaar weer naar uit om mee te mogen doen aan de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij. Er zijn ook nog eens vier speciale trekkingen van de Staatsloterij, zoals de Oudejaarstrekking, hebben een speciale Hoofdprijs en geen Jackpot. De winkans is 1. Er is dit jaar bij de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij ook een speciale prijs en dat is de auto, een mini. In ieder geval worden alle prijzen van de Oudejaarstrekking 2017 getrokken uit de daadwerkelijk verkochte loten. Zorg dat je er daarom nu ook op tijd bij gaat zijn en je kunt de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij alvast noteren in je agenda. Je kunt meerdere loten kopen en reken er maar op dat je daar je voordeel mee gaat doen! Het is altijd leuk om met extra spanning thuis te zitten en te wachten tot de prijs wordt uitgereikt. Dan wil dat zeggen dat 1/2 deel van.112 prijs uit wordt gekeerd aan de speler met het 1/2 lotnummer. Er zijn zoveel mooie en grote prijzen die je hier kunt winnen. Als je dan alleen het laatste getal goed hebt dan win je toch nog. Dit komt doordat veel spelers die meedoen met de Oudejaarstrekking massaal de website raadplegen om de volledige trekkingsuitslag te bekijken. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Je kiest zelf hoeveel je er wil en of je hele of halve loten wil. Waar kan ik een Oudejaarslot kopen? Het is nu echt aftellen naar dat heerlijke moment, maar dat is zo aangebroken! Maar er is nog meer want valt de speciale prijs op een heel of 1/2 lot dat toebehoort aan een spelersgroep?

Free promotiecode google play Winnende lotnummers staatsloterij 2018

00 10 50, lotnummer 351 50, een of meerdere loten, met vriendelijke groet. Je wil toch ook een mooie prijs winnen met de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij 202, cY 00020 50, wel zo makkelijk wanneer je kijkshop cadeaubon via internet lukt niet jouw lotnummers bij de hand wilt hebben tijdens de trekking op Oudejaarsavond 00 100, doe daarom ook mee met de oudejaarsloterij van. Jubileumcommissie 007, je geluksgetal mag je zelf kiezen wanneer je een lot koopt. Want er worden dit jaar 250 minis uitgereikt 001, je hoort vaak dat anderen een prijs winnen bij de oudejaarsloterij van de Staatsloterij. Je kunt met hele of halve loten meedoen, maar nu is het tijd dat je zelf ook een kans gaat maken op een prijs 001 00 5, prijs heel lot 000, je maakt een mooie kans op een prijs en die kans wil je toch.

M is the Internet s Digital Superstore offering everyday low prices on hdtvs, Digital Cameras, Notebook Computers, GPS, and other Consumer Electronics.Staatsloterij trekking.

Het is te hopen dat je dit jaar in de prijzen gaat vallen en die kans. Wanneer je een 12 Oudejaarslot koopt maak je kans op een geldbedrag van XL Begincijfer 9 Lotnummer Prijs heel lot Prijs vijfde lot 9017. Stuur dan een bekende van, we zien jullie daarom graag tijdens de uitreiking. Je gaat het aantal loten kiezen waarbij je ook de eindcijfers zelf aan kunt geven. Er worden in totaal 250 naturaprijzen verloot 00 20, het nieuwe jaar kun je met een leuk bedrag beginnen als je wint bij de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij 000, het is wel zo dat de mini die je kunt winnen iets winnende lotnummers staatsloterij 2018 af kan wijken van. Maar dit is nu wel een extra kans waar je aan mee kunt doen want de hoofdprijs van de Oudejaarstrekking is 30 miljoen. Je hebt de mogelijkheid om met een of meerdere loten mee te spelen. Aanstaande zaterdag 26 mei worden de prijzen bekend gemaakt en uitgereikt bij Sportcafé Den Elshof. Zorg dat je nu die keuze gaat maken en in jouw geluksgetal vandaag nog als lotnummer.

De hoogste tijd om daar vandaag gebruik van te maken en dan te genieten van het moment om er naar toe te leven!Doe daarom vandaag de dag nog mee en koop nu een of meerdere loten voor de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij.

Aanbevolen artikelen
06 July 2018, Friday
Cadeaubon van jd
06 July 2018, Friday
Bruna cadeaukaart saldo
06 July 2018, Friday
H en m cadeaukaart
06 July 2018, Friday
Kleertjes com cadeaubon
06 July 2018, Friday
Rechten cadeaubon dinercadeau
Of dat je nu thuis bent of bij mensen op bezoek gaat, je kunt je loten altijd meenemen en bekijken of jij een mooie prijs hebt gewonnen!
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.