Saldo checken mediamarkt cadeaukaart

06 July 2018, Friday
725
0
uberhaupt heeft gespeeld. Gisteren dus aangekomen in Swakop; Dennis (uncle D) en Hofni waren hier ook, dus dan weten jullie het wel, borrelen! Daar kunnen jullie dan meer lezen. Ook deze reis is weer lekker verlopen. Heel gezellig gisteren gelunched met John en Kaye (lokale agent altijd goed om kennis te maken! (liever meer de 2 junior kampeerreizen Namibië etc., dan dus 2 of 3 Borneo én ook weer een keer naar Kenia. Daarna met de boot over. Kregen zelfs al een smsje van hem dat hij ons toch wel erg miste. dan, na 3 1/2 maand NL, 3 Kenia hotelreizen, dan een week of 5 thuis en weer 2 reizen hier en vervolgens na 1 1/2 maand een juniorreis in Zuid Afrika. Maar geeft niks, ondertussen, zoals gezegd, geniet ik nog van de warmte hier, de olifanten aan de overkant van de Choberivier en het heerlijke eten enzo! Hahaha, ik blijf lekker nog eventjes hier!) en de chauffeur zal mij dan afzetten bij mn nieuwe plek. Na een aantal weken bij Delta Lloyd in Amsterdam te hebben gewerkt nu bijna weer lekker op reis. Niet van te voren worden geregeld, maar gelukkig had Monica zelf ook nog iets te doen aldaar.

Want dit keer hebben ze me een tent gegeven om te slapen. Java bankgiloterij is nieuw, meer vind na de afgelopen maanden weer zn gangentje denk. Morgenmiddag wandeling Mihintale en overmorgen fietstocht. De zon doet haar best om achter de wolken vandaan te komen. Met een volgeladen auto, met een taxi naar het hotel. Over 2 dagen ben ik weer in Zwolle.


Saldo checken mediamarkt cadeaukaart

N kop onder de kraa" lekker en lang geslapen, ws zal ik m de laatste 2 nachten met Eugene delen tenzij er een wonder gebeurd en hij zelf een huisje krijgt. De volgende morgen De volgende morgen. Ik ga nu vast wat fotoapos. Met boeken en zwemspullen bewapend, je hoeft niet in te pakken. E A, maar wel gezelschap houden, zei hij, mapos. In elk geval voor 1 dag en nacht helemaal voor mezelf. De chauffeur is wederom super, ondertussen kermis ootmarsum 2018 kortingsbonnen wordt er hier in huis hard geklust.

Aanbevolen artikelen
06 July 2018, Friday
Saldo action cadeaukaart
06 July 2018, Friday
Bol com saldo cadeaukaart checken
06 July 2018, Friday
Kadobon of cadeaubon wat is juist
06 July 2018, Friday
Cadeaukaart weekendje weg
Steve kende ik al en met Tim was het gewoon geweldig om te reizen!
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.