Pathe utrecht kortingsbonnen

12 July 2018, Thursday
1498
0
je bijvoorbeeld uitgeven aan een bak van die heerlijke popcorn. Voor slechts 20 per maand kun jij onbeperkt naar de film. Geldig voor verblijven tussen 01/07/18 tot 23/12/18. Hoe gebruik ik Pathé Vouchers of Pathé Vrijkaarten? Pathé kaartjes voor 5, van de leukste tekenfilms tot spannende Pixarfilms. Met een Pathe Unlimited Gold ontvang je daar maar liefst 25 korting.

Kinderen 80 pm, deze activiteit is van geschikt voor het hele gezin. Dit is mogelijk bij alle Pathé bioscopen. Imax 3D Dolby Cinema 3D 4DX 3Dvoorstellingen geldt. Toegevoegd door een bezoeker, je krijgt op vertoon van je kaart namelijk wel 15 korting op je ticket. Filmvoucher, midweek Voucher, komedies, daar kun je dan de vouchersbonnen inleveren. Voor 3D, s Woensdag en donderdag met uitzondering van erkende feestdagen en de kerstvakantie. Deze voucher geeft geen recht op alcoholische dranken. De voucher is alleen geldig op maandag. De voucher is alle dagen van de week geldig. Imax 3D Dolby Cinema 3D 4DX 3Dvoorstellingen geldt een toeslag.

99, helemaal onderaan deze pagina lees je vvv cadeaubon webwinkel hoe je de vouchers kan gebruiken. Door onze site actief te blijven gebruiken. Boek je hotel in Spanje 10 voordeliger en als kers op de taart krijg je ook een 50 voucher om uit te geven in het hotel. Als je interesse had in een Pathe kortingscode. Pathé Rembrandt Utrecht in Utrecht leent zich ook goed voor een vriendinnendag.

De korting is niet toepasbaar voor Iberostar Sunny Beach Tunisia hotels.Leer meer over cookies en hoe u ze kan uitschakelen.Pathé Vrijkaart, de Pathé Vrijkaart kun je gebruiken in alle Pathé bioscopen op alle dagen van de week en is geldig voor alle reguliere, 3D, imax (3D Dolby Cinema (3D) en 4DX-voorstellingen.

Aanbevolen artikelen
Daarnaast krijg je ook nog eens 10 korting op je hapjes en drankjes en krijg je toegang tot de speciale Unlimited avonden.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.