Nationale postcode loterij cadeaukaart doe maar lekker duurzaam 2018 activeren

09 July 2018, Monday
2015
0
grote verantwoordelijkheid om een massale beweging naar duurzamer eten in gang te zetten. In september worden de pompoenen geoogst eten cadeaubon met een uit Nieuw Zeeland geïmporteerde oogstmachine. Met deze kaart kunnen zij tot en met 30 november duurzamere levensmiddelen kopen bij Albert Heijn. Wist je dat het best makkelijk is om een duurzame draai te geven aan je maaltijd en dat je bij ons veel producten vindt met een duurzaamheidskenmerk? Maar er zijn ook mensen die dat niet of niet geregeld doen. Op gewicht worden de pompoenen op de juiste inpaktafel uitgeworpen en tot slot ingepakt. Imme Rog, managing director van de Nationale Postcode Loterij, licht toe: Veel Nederlanders kopen al duurzame producten die beter zijn voor mens en dier. Bart Kuppens, vice president Marketing Foods van Unilever in de Benelux: Wij richten ons als bedrijf op het continue verduurzamen van onze producten en bedrijfsprocessen. Daarom slaan de Nationale Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever de handen ineen om Nederlanders enthousiast te maken voor duurzamere producten en te laten zien hoe eenvoudig het is om hiervoor in de supermarkt te kiezen. Er wordt daarbij nauw samengewerkt met Nederlandse goede doelen en certificeringsprogrammas, zoals Natuur Milieu, de Dierenbescherming, Marine Stewardship Council (MSC UTZ Certified, Stichting Max Havelaar en Rainforest Alliance. Er is in totaal keuze uit meer dan 1400 producten: bijvoorbeeld A-merken zoals Unox, Knorr, Bertolli, Lipton, Magnum en Ben Jerrys.

Nationale postcode loterij cadeaukaart doe maar lekker duurzaam 2018 activeren

Ik hoop van harte dat dit initiatief hét zetje is waarmee we ons land laten proeven dat duurzaam eten écht naar meer smaakt. Albert Heijn eigenmerkproducten en overige merken met een keurmerk of kenmerk zoals Beter Leven. Deelnemers aan de actie kunnen dus altijd iets lekkers eten vinden in het schap. Dan worden ze geborsteld en gedroogd en in de sorteermachine ingevoerd. Voor het tweede jaar is de DOE maar lekker duurzaamactie gestart. We willen Nederlanders aanmoedigen deze duurzame producten vaker te proberen. Samenwerking past bij missie Nationale Postcode Loterij.

De, nationale, postcode, loterij.Alle deelnemers van.

Nationale postcode loterij cadeaukaart doe maar lekker duurzaam 2018 activeren. Visa cadeaukaart saldo checken

nationale Door 100 biologisch te werken, van aardappelen, groente en vlees tot thee en zuivel. Albert Heijn en Unilever gaan gedurende drie jaar samenwerken om duurzamer eten te stimuleren, gepubliceerd op 2 november, hier kunnen pompoenen tot 6 maanden worden bewaard en wordt er ook in die periode uitgeleverd aan. Imme Rog, met name ons pionierschap en de innovatie.

Voor het derde jaar op rij start de DOE maar lekker duurzaam-actie, een initiatief van de Nationale Postcode Loterij met Unilever en Albert Heijn als partners.Home Nieuws DOE maar lekker duurzaam 2016.Unilever en Albert Heijn als partners.

Aanbevolen artikelen
07 July 2018, Saturday
Ikea cadeaubon primera
07 July 2018, Saturday
Thomas cook cadeaubon
07 July 2018, Saturday
Dierentuin arnhem kortingsbonnen
07 July 2018, Saturday
Beren restaurant cadeaubon
07 July 2018, Saturday
Cadeaubon babypark
Dit is sowieso onze levensstijl, dit is hoe wij leven vanuit een intrinsieke motivatie, met het doel om een betere wereld te creëren en achter te laten voor de volgende generatie.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.