3d echo cadeaubon

06 July 2018, Friday
1170
0
en 4D echos is verkrijgbaar op al onze locaties. Inlevertermijn, de Echowonder cadeaubon is in te leveren tot 1 jaar na aankoop, in elke vestiging van Echowonder, ongeacht bij welke vestiging deze is aangeschaft. Fotos, na iedere pretecho krijg je de gemaakte fotos en filmpjes volledig digitaal van ons mee.

Omas of een goede vriendin mee te nemen. Het is ook mogelijk om een cadeaubon te geven met zalando cadeaubon code daarop een bedrag naar keuze. Verras de aanstaande ouders met een cadeaubon zodat zij al voor de geboorte kennis mogen maken met hun baby. Inclusief DVD en fotos Indien gewenst incl. De bon is een gewaardeerd geschenk en wordt verpakt in een mooie enveloppe. Geslachtsbepaling, je kan gelijk betalen met iDeal. Zodat je samen kan kennismaken met jullie kindje. Een 2D echo is in het zwartwit met platte beelden net zoals bij bol com saldo cadeaukaart checken de medische echo. Pretechos vallen niet binnen het ziektekostenpakket en worden dus niet vergoed door de zorgverzekeraar. Echowonder is ook aangesloten bij De Nationale Echobon.

Een echo biedt immers alvast een kijkje in de toekomst.Pretecho s zijn er in verschillende vormen: van zwart-wit 2D en fullcolour 3D beelden tot real-time.Zowel de 2D (zwartwit) echo als de 2-3/4D echo.


Bijenkorf cadeaukaart korting 3d echo cadeaubon

Omas, een pretecho is een echo primera die gemaakt wordt zonder dat hier een medische aanleiding voor. Een pretecho is een heel speciaal cadeau om juist te krijgen of geven. De mooiste termijn om een 3D4D echo te laten maken is vanaf 24 weken zwangerschap.

Aanbevolen artikelen
06 July 2018, Friday
Cadeaukaart ah duurzaam
06 July 2018, Friday
Podium cadeaukaart vvv
06 July 2018, Friday
Vvv cadeaubon juwelier
06 July 2018, Friday
Gepast cadeau cadeaubon
06 July 2018, Friday
Hunkemöller cadeaubon
Bel om een afspraak in te plannen.
www.nichiro.info © 2018. Al rechten voorbehouden.